Our Story


Beauty in everything  

 

Credem în Frumos și în farmecul enigmatic al Femeii. Din pasiune pentru tot ceea ce înseamnă Ea, am creat un întreg univers, în decorul de poveste al Vilei Katharina, cu promisiunea de a încuraja femeile să se descopere, dar și să experimenteze constant. Ne propunem ca fiecare bijuterie a colecțiilor noastre să completeze ținute, dar mai ales zâmbete.Ca fiecare accesoriu să spună o poveste. Ca fiecare sortiment de ciocolată să trezească idei inedite. Pentru noi, fiecare detaliu trebuie să inspire și să adâncească misterul unei Feminități, care ne fascinează. 

 

Dar cine este ea? 

  

Katharina Siegel este cea care ne inspiră, care l-a cucerit pe Vlad Țepeș, într-o friguroasă noapte de iarnă și care ne-a cucerit pe noi, de îndată ce i-am cunoscut istoria.

 Povestea ei seamănă izbitor cu povestea noastră, a fiecăreia dintre noi. 

Katharia este curaj, este dăruire, sacrificiu și pasiune.

 Katharina este mister la fel ca noi toate. Universul pe care l-am creat rezonează cu feminitatea ei și cu a noastră, iar produsele ce-i poartă numele au fost alese cu grijă pentru a accentua frumusețea oricărei femei. 
 
 
“Povestea noastră este povestea oricărei femei din lume – vrem să fim iubite, adorate și răsfățate, iar bijuteriile Katharina Siegel vor face asta într-un mod opulent, fermecător, de necontestat”

 

 

 

 

 

Choosing to do things well 

  

 Calitatea se rezumă la grija pentru detalii, iar noi știm asta!

Atent selectate din jurul lumii, piesele colecțiilor noastre sunt realizate din materiale de calitate premium și prelucrate de meșteri pricepuți.

Placate cu aur, fără nichel sau plumb (pentru a evita alergiile), cu cristale din Austria și Zirconiu AAAA, bijuteriile Katharia Siegel sunt mereu comercializate la un preț corect, pentru a putea deveni parte din colecția oricărei femei.

 

 

It’s about the experience!  

 


 

 

 

Universul Katharinei celebrează feminitatea. Bijuteriile fie ele delicate sau statement sunt una dintre pasiunile femeilor, dar nu singura. 

 Frumosul răpește mereu atenția, iar apoi inima, tocmai de aceea alegerea unui accesoriu nu se poate petrece decât într-un decor pe măsură, oferit de Vila Katharina.

 Dacă ai nevoie de un sfat, echipa noastră poate lua oricând rolul celei mai bune prietene și va fi cu siguranță acolo, să se asigure că experiența ta este una memorabilă, iar produsele tale ambalate cu grijă.

 Dacă nu ești în căutare de bijuterii, sigur te va convinge ciocolata fină. 

 Ceaiul cald, cafeaua aromată sunt din partea noastră!

 

 

 

 

Enter our lifestyle

www.vilakatharina.ro