events

DECADENCE PARTY

Sufletele boeme își găsesc acompaniamentul în somptuozitate, decadență artistică și o reinventare infinită a propriilor identități. Am creat o seară care să le cuprindă pe toate, pentru a sărbători împreună patru ani cu Vila Katharina!

See more

Aniversare

Artiștii invocă muzele pentru inspirație, iar atunci când ele se arată iau naștere opere de artă pe care le admirăm cu toții. Din recunostință pentru farmecul lor, am creat o seară cu totul specială în care să sărbătorim împreună 3 ani cu Vila Katharina și muza ei, Katharina Siegel!

See more

Degustare cu Luado

O degustare de înghețată artizanală într-o locație nonconformista: un magazin cu bijuterii deosebite, situat la parterul unei locatii unice in Brasov: Vila Katharina - magazinul Katharina Siegel Jewelry.


See more

Romantic Photoshoot

Vila Katharina și Katharina Siegel iti propune o calatorie in timp si o experienta de neuitat ca VIP de onoare al unuia din cele mai frumoase boutique hotel-uri de epoca din Romania unde vei realiza 10 fotografii de poveste.


See more

DECADENCE PARTY

Sufletele boeme își găsesc acompaniamentul în somptuozitate, decadență artistică și o reinventare infinită a propriilor identități. Am creat o seară care să le cuprindă pe toate, pentru a sărbători împreună patru ani cu Vila Katharina! Duminică, 24 Noiembrie 2019, vă așteptăm să fiți alături de noi și să participați la a treia ediție a evenimentului DECADENCE, organizat de Vila Katharina. Programul va cuprinde o prezentare de modă a designerilor vestimentari Dana Tanase , Carmen Grigoriu, noua colectie de bijuterii Katharina Siegel Jewelry (orele 18-19) si Elittisima by Modarom Modarom impreuna cu Artemis Brasov Ne vom bucura de prezentarea renumitului ciocolatier Luado Chocolate, cu degustare de praline atent potrivite cu șampanie aleasā de Ádám Elöd Massimo - Brasov, expert in vinuri (orele 19-20). Restul serii il vom petrece gustând din aperitivele preparate de Simona Nadler si ne vom relaxa cu un joc de societate incitant! Muzica - Triplu Steker.

A LITTLE GLIMPSE FROM THE PARTY 

SEE MORE

Inghetata Luado.

Mici secrete si munca din spatele ei.
Moduri de savurare a inghetatei.
Cum recunoastem o inghetata de calitate?
Ingrediente si modalitati de preparare.
Pe scurt, o degustare de înghețată artizanală într-o locație nonconformista: un magazin cu bijuterii deosebite, situat la parterul unei locatii unice in Brasov: Vila Katharina - magazinul Katharina Siegel Jewelry.

Luado Chocolate

Romantic Photoshoot

Vila Katharina iti propune o calatorie in timp si o experienta de neuitat ca VIP de onoare al unuia din cele mai frumoase boutique hotel-uri de epoca din Romania unde vei realiza 10 fotografii de poveste alaturi de Raluca Lazăr, fotograf-artist publicat in Dark Beauty Magazine. iti oferim in plus posibilitatea sa apari in social media pe diferite pagini de profil cat si pe pagina Vila Katharina. Cost-ul este de 650 lei/persoana si include: - 10 fotografii de pus in rama - Hair styling & Make-up profesional realizat de catre stilisti pasionati, cu experienta in domeniul fotografiei (Alexandra Zechil HairStylist si Cristina Zechil) - Recuzita si tinute vestimentare exclusiviste din materiale si branduri deosebite - Tips & tricks de mimica, expresivitate si social media impact acordate de catre Andra Dan (Melya CrossoverOpera) – artist, blogger, marketer.

Behind the scenes

și rezultatul :D